Verkering
19

Hoe vraag je iemand verkering?

Tja dat hebben veel meiden. Of ze durven het niet te vragen, of ze weten niet hoe ze het tegen hun boy moeten zeggen. Hier een aantal ideeën die jou misschien wel van pas komen:

Friends

Probeer er eerst achter te komen of hij je wel leuk vind. Geef hem bijvoorbeeld complimentjes knip oog.. enz. Als je een keer bij hem bent vraag dan wie het leukste meisje is. Hopelijk kiest hij jou. Denkt hij lang over zijn antwoord na en weet hij het niet zeker? Kiest hij dan voor iemand anders? Misschien durft hij het zelf wel niet eerlijk te zeggen. Vraag dan anders of je vriendin je wilt helpen.

Hugg

Je wilt zeker van alles met hem doen! hem knufellen.. Wacht niet te lang als je verkering wilt vragen. Het beste is dat je hem ercht in zijn gezicht vraagt. Zeg het rustig en kalm en voel je op je gemak. Vraag liever geen verkering op de computer. Dat komt niet echt persoonlijk over.

Beautyful

Vraag hem een keer mee uit naar de bioscoop, of naar iets anders leuk. Probeer meer over hem te weten te komen. En blijf jezelf. Dat is het allerbelangrijkste. Je kunt het recht in zijn gezicht vragen, het via internet vragen (zou ik beter niet doen) en je kunt het ook via een brief schijven. Kies de manier die jij het beste vind.

Girls

succes! x

19 thoughts on “Hoe vraag je iemand verkering?”

 1. Haha zie mijn reactie. Hoe krijg ik die weg? Want ben mn gebruikersnaam&wachtwoord vergeten x

 2. cooe tips maar ik ga het een probeeren ik heb ook op iemand een oogje dus het gaat denk wel werken!

 3. goeie tips,, ik ga het denk ik vraagen want we gaaan met vrienden en hem naar de bios.. alleen waneer tijdens de film? of der na? ik denk onder de film. mag ik handige tips?

 4. hoii ik vind het erg handige tips maar toch zit ik ergens mee.
  ik ben ook verliefd. we doen al veel samen.
  hij vroeg aan mij op wie ik was en ik zei het eerlijk.
  daarna vroeg hij het ook en hij zei ook dat hij op mij was maar hij zei dat hij maar een heel klein beetje op me was.
  toen ik bij een vriendin was (zij weet het) vroeg ze op wie hij was. eerst wou hij het niet zeggen maar uiteindelijk heeft hij het toch gezegd. OP MIJ!!! (maar een klein beetje)
  toen zei:en nu? en toen zei hij: nou nu nog niks maar miss later.
  ze snapte het niet dus vroeg hoe bedoel je.
  toen zei hij miss neem ik later met haar :-).
  ik sprak hem gister en hij zei:ik denk dat we in de eerste klas krijgen krijgen . (ik zit nu in groep 8)
  maar ik kan zo lang niet wachten!!! valentijns dag komt eraan maar ik durf hem geen brief te geven. we geven elkaar wel altijd tekeningen. mag ik plzzz tips om het vol te houden tot dat we hebben.
  ik heb het echt nodig!!! xxxx asmara

 5. Hey Nadia hele goede tips!, ik wil echt zo graag het vragen alleen ik ben zo bang dat hij me afwijst en dat ik dan allemaal rot reacties krijg van hem en van z’n vrienden. Ik weet het echt niet!

  xxxxxSter

 6. hoeraa het is gelukt ik vroeg hem en hij zij ja
  als een jongen deze site heeft geschreven wil ik verkiring met hem em al het een meisje is vriendinnen worden

 7. echt goede tips maar ik wil het wel tegen hem zegen recht in zijn gezicht maar hij is altijd met een groepje en ik wil niet uitgelachen worden van een briefje ofzo dus wat moet ik doen ??????????????

 8. hoii,

  Ik vind ook iemand leuk, echt heel erg leuk 🙂 ik zit in de 2e van de middelbare, en hij is echt heel erg lief enzo, niet de knapste van de knapste, maar ook echt absoluut niet lelijk. Ik ben eigenlijk vrij onzeker enzo. Vriendinnen van mij zeggen dat hij mij ook leuk vindt, maar ik weet het niet zeker. Nu wil ik wel wat met hem, maar hoe? ik durf echt niet te vragen ofzo, vind ik trouwens ook een beetje raar staan als je 13/14 bent ;). Ik heb al wel eerder verkering gehad, elke keer met dezelfde jongen ;P (wat trouwens nog niet eens officieel uit is? maarja, al bijna een jaar geen contact mee gehad xD)Maar de jongen die is leukleukleuk vind, Hij doet wel echt superaardig enzo, en het leuke is dat we vaak bij elkaar ingedeeld worden met groepjes. Maar echt goede vrienden zijn we niet, en het is zo ontzettend random als je opeens op m afstapt en zegt “he, wil je een xtje met me uit?” of iets dergelijks. Binnenkort hebben we klassenfeest, en ik wil eigenlijk wel iets doen ofzo, maar wat? heeft iemand tips?

  XoXo

 9. Ik stuur gewoon een cadeautje met iets fantastisch naar haar op. Later kom ik er dan nog eens op terug, heeft ze er niks mee gedaan dan weet ik genoeg….

 10. Hoe zorg je ervoor dat die ander het weet…? Met bloemen? Een gedicht? Een kaart? Tob niet langer. Laat je hart gewoon spreken in chocolade.
  Wil jij dat hij/zij smelt voor jouw avances? Laat dan onze chocolade smelten op de tong. Wij zijn graag jouw cupido door je te voorzien van een hart van chocolade, doosjes in de vorm van een hart, met daarin de heerlijkste bonbons. Wie zou dan niet smelten?
  Wij zetten jouw woorden graag voor je op het hart. In chocolade!
  Kijk gauw op http://www.chocolove.nl

 11. O bedankt ik heb Iemand waar ik verliefd op ben en al heel lang en ik denk dat ik het ga doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *