Amy Winehouse overleden
0

Amy Winehouse

Na de dood van Amy Winehouse probeert de politie er achter te komen waaraan ze is overleden. De meesten denken dat Amy Winehouse is gestorven aan een overdosis.

 

Amy Winehouse is zaterdagmiddag rond 16:54 in haar eigen appartement gevonden. Er kwam een noodoproep binnen bij de ambulance en kwam 5 minuten later bij Amy Winehouse aan. Toen de Ambulance arriveerde bleek ze nog in leven te zijn. Op het moment dat het ambulancepersoneel haar probeerde te redden was het al te laat.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/anp_images/article10422461.ece/ALTERNATES/w470/img-230711-171.onlineBild.jpg

Amy Winehouse werd gevonden door haar hulpdiensten en hebben de ambulance gebeld. Het lichaam werd in een privéambulance gezet en naar het  mortuarium gebracht waar het onderzoek wordt gedaan.
Bron: novum/AP.

Maar ja.. Wie had haar gevonden? Wie had de ambulance gebeld? Er zijn nog zoveel vragen die nog beantwoord moeten worden. Een paar uur voor haar dood stond er op haar website vermeld dat ze een pauze zou nemen en daarna weer zou terug keren in de muziekwereld. De grote sterren tweeten dat het verschrikkelijk is dat ze is overleden. Fans hebben voor haar appartement afscheid genomen van Amy Winehouse en hebben bloemen en tekeningen neergelegd.

http://cp.db3.s-msn.com/MSN/nl_content/01%20Channels/01%20Nieuws/02%20Automated/ANP/Binnenland/03%20Images/9B3AE6B52A554BEE326AA2408F54.jpg

xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.