1

Youre Friend <3

Je hebt vast wel een lief diertje/dier in je huis waar je erg van houd. Het is je beste maatje en je wilt hem niet meer kwijt! Het schijnt ook te zijn dat je er gelukkiger van wordt:


Het schijnt dat je een veel leuker en gelukkiger leven hebt, als je een huisdier neemt. JE voelt je niet meer alleen En je kunt alles aan je huis dier kwijt. Je kunt met hem spelen trucjes leren enz. Je voelt je veel beter bij hem/haar en je bent gelukkig. Ook voor de meiden die al heel lang graag een hond in huis willen hebben, is dit het moment om het nog een keer te vragen (:

Om een hondje te nemen is het ook goed voor je gezondheid. Je moet je hond 3x per dag uitlaten. Zo kan je ook naar een park gaan en heen en weer rennen een beetje sporten, met hem gaan spelen, stoeien..

Wie is jou beste maatje?
xx

1 thought on “Youre Friend <3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.