1

Op hoge hakken lopen..

Kan je niet op hoge hakken lopen? Blijf oefenen, oefenen en oefenen. Dan lukt het je vast wel. Hier heb ik en aantal tips voor je op een rijtje gezet hoe je op hoge hakken kunt lopen.

~ Langer

Wist je dat als je hoge hakken draagt je veel langer lijkt? Je lijkt er ook veel slanker in en vrouwlijker. Door dat je hoge hakken draagt veranderd je houding ook. Al je hele hoge hakken koopt moet je je er niet op haasten er kunnen hele erge ongelukken gebeuren dat je niet wilt weten. Er er gebeuren elk jaar duizenden ongelukken.

~ Formaat

Als je hakken koopt, moeten ze wel goed passen. Ze moeten niet los raken, want dan kan je vallen. Ze moeten ook niet té strak zitten. Dan kan je hele zere voeten krijgen. Kijk in ieden geval voor een goede maat. Probeer eerst te beginnen om op niet zulke hoge hakken te lopen. Daarna ga je steeds verder tot dat je op hoge hakken loopt.

~ Houding

Je moet ook goud je houding aan houden als je loopt. Probeer niet je knieen te buigen. En hou je rug recht! Het ziet er een beetje raar uit als je met een kromme rug loopt. Ook moet je proberen niet wiebelende enkels te krijgen. Probeer daarom dus te oefenen en te oefenen.

~ Masseer je voeten

Masseer eerst je voeten voordat je je hakken aan doet. Draai rondjes met je voet en strek je enkel banden. Zorg er voor dat ze los komen. Dat voorkomt vooral de pijn. Doe dit ongeveer 5 minuten.

~ Wat moet je oefenen?

  • Zet eerst de bal van je voeten neer.
  • Zet je voeten echt in een rechte lijn voor elkaar.
  • Laat je armen natuurlijk meebewegen voor balans.
  • Neem kleinere passen.
  • Buig je knieën zo weinig mogelijk.

Probeer dit een aantal keren te oefenen. En Tada je kunt op hakken lopen! Begin eerst met sleehakken, die zijn het makkelijkst. Probeer daarna hogere hakken. Kijk wel uit voor naaldhakken (die zijn echt voor de experts) (;

Loop jij wel eens op hakken?
xx

 

1 thought on “Op hoge hakken lopen..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.