3

Opruimen & Ordenen…

Ook al vind je het niet leuk of heb je er geen zin in, het moet een keer gebeuren! Zo komt je kamer er strak en mooi uit te zien, en kan je je ouders een keer trots maken.. misschien verdien je er wel een cadeautje voor..

Het moet een keer gebeuren je kamer opruimen.. anders word het een zooitje en dat wil je niet hebben, je moet wel goed kunnen lopen en niet over allerlei dingen heen struikelen!

Haal alles uit de kasten en richt alles opnieuw in. Doe dit bij je boeken kasten, je kleding kast, je sieraden doos enz. Orden alles opnieuw in. Wat handig is bij je kelren: doe alles op kleur. Rood bij rood, wit bij wit, en blauw bij blauw.

Zo, nu ziet je kleding kast er een stuk beter uit. Om het opruimen een stuk leuker der te maken, zet dan een leuk liedje op en zing luid mee. Maak er ook een dans bij. Je kunt ook een aantal vrienden uit te nodigen, zo kan het nog sneller. Hoef je niet alles alleen te doen (; Doe ook al je make-up uit je mandjes, en orden alles.

Zo, dat ziet er ook allemaal netjes uit. Dingen die je niet meer nodig hebt gooi je in de prullenbak of je geeft en aan je nichtje of zusje. Je ziet gelijk dat je meer in je kamer wilt zitten omdat het niet zo’n troep was als eerst. Veel suc6 met het opruimen?

Is het bij jou in de kamer altijd een troep?
xx

3 thoughts on “Opruimen & Ordenen…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.