2

Ready to school!?

de meesten scholen zijn al begonnen. ben jij al ready to school? Al een paar leuke outfits uitgevonden op de schooldagen? Weet je niet ho je je kleren kunt combineren? Hier een aantal tips:

~ de tas

Voor school meot je wel een leuke tas hebben. Denk er ook rustig over na en niet snel snel snel. Je kunt er later wel spijt van krijgen. voor als jetas ook erg duur heeft gekost. veel meiden kiezen voor de tas: Allstar, adidas, bjorn borg, dolce gabanna enz. Het zijn wel dure merken.

~ het haar

Je kunt je haar in een paardenstaart doen, knot, vlecht enz. Dit zijn van die standaard haar do’s. Om je haar er nog fatsoenlijkeruit te laten zien kun je ook een draaivelcht maken. Dat is een makkelijkere manier dan een watervalvlecht. Maar t ziet er ongeveer precies het zelfde uit! het uitproberen? klik hier.

~ je sieraden

Het maakt eigelijk niet uit wat voor sieraden je gebruikt. Het leukste is dat 2 ringen in doet en een lang hangende ketting. Ook een aantal dunne armanden zijn leuk en een leuke ring! Hier een aantal sieraden die jij ook misschien zou gaan gebruiken:

~ make-up

Doe naar school niet veel make-up op, je huid krijgt daar door mee-eter of puistjes als je iederedag naar school make-up, foundation enzovoort op draagt. een laagje mascara kan geen kwaad. (: Daarom hebben ook de meeste meiden wat maskara op en misschien nog wel een lag foundation op je gezicht.

~ de outfit.

Ga eens een keer shoppen met je vrienden en geef elkaar tips, welke leuke shirtjes jij leuk vind of misschien een broek die je al heel lang wilde kopen! misschien weten je vrienden wel goede raad.

Je kunt ook opzoek gan naar goedkopewinkeltjes waar je leuke spullen kunt kopen. Wat ook leuk is: een hot pans (korte broek) gescheurde broek(je), een wijd shirt, kort jurkje met een strake broek er onder enz. ik heb hieronder een aantal leuke combinaties gevonden:

Welk shirt, sieraad of outfit zou jij willen hebben?
Xx

2 thoughts on “Ready to school!?”

  1. Die broek met die scheuren en die korte broek van het bovenste plaatje! 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.