0

Nagel ideeën #1

De scholen zijn al weer begonnen tijd op je nagels te showen! Ik heb hier een aantal nagel ideeën die je kunt namaken. Veel succes:

~ Glitter nagels

Als je deze nagels wilt namaken gaat het ook lekker snel je hoeft maar 3 lagen aan te brengen en klaar is kees. als eerst begin je met een basis laag, bijvoorbeeld zwart. Dan heb je als het goed is een speciale lak waar allerlei glitter vormpjes of alleen glitters in zitten> dan lak je dat over je base coat. daarna doe je er nog een glanzende topcoat overheen en je bent klaar!

~ Bleu and Gold

hiervoor heb je speciale stikkers nodig, kan je kopen bij een drogist en misschien kan je en set vinden tussen de nagelspullen. je plakt de stikker rond je nagelriem en hou een hou het bovenste stukje nagel open. de rest lak je een andere kleur.Dan haal je de stikkers van af en heb je net zulke nagels als hier boven.

~ French manicure

om je nagels mooi basic te houden doe je een franch manicure! Zoek een wit lakje uit. Lak dan je bovenstje nagelraand wit. Het maakt niet uit als je een beetje knoeit. Dan mak je een kwast en dep je het in een nagellak remover. remove dan de uitgeschoten lijntjes. zodat je een mooie witte gladde lijn ziet. Dan doe je er een topcoat op.

bron: thebeautydepartment.com

welk ga jij uitproberen?
xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.