1

Mustache things

Ik ben fan van de mustache en misschien zijn jullie dat ook. Ik heb een aantal leuke dingen gezien met een snorretje er op, zoals een kopje, shirt, nagels die jullie ook kunnen maken! Kijk verder voor de mustaches.

~ Mustache shirt

Pak een shirt waar geen print of teksten opstaan. Pak dan een dikke marker stift.
Eerst print je een grote snor van internet uit en trek je het over op je shirt. Als je de snor hebt overgetrokken, kleur je hem met zwart in en je hebt een mustache shirt!

 

~ Mustache beker

Op een mustache beter kan je ook met een markerstift tekenen, maar ook met speciale verf, zodat het er niet af zal gaan.  Zelf heb ik met een marker een snor getekend.

~ Stache

In deze (mu) stage potje, kan je je snoep er in bewaren of andere spulletjes. Heel handig dus! Hoe ze het hier voorelkaar kregen weet ik niet precies, maar ik denk dat ze er stickers op het potje hebben geplakt. Zou jij ook kunnen doen.

~ Mustache nails

Bij de mustache nails, gebruik je het snorretje als lijn van je nagel. Heel erg leuk bedacht. Wat je als eerst doet is een basecoat aan brengen op je nagel. Daarna maak je met witte nagellak een lijn op het bovenste van je nagel. Dan ga je de vorm van het snorretje met een dotting pen of satéprikker namaken. Daarna ga je het snorretje lakken, nog wat topcoat erover heen en je bent klaar.

~ Mustache rietjes

Leuk voor een feestje: mustache rietjes! Je begint met een stuk karton. De snor die je op internet hebt uitgeprint, leg je op het karton neer en trek je dat over. Knip de snor uit en maak een kaatje in het midden, zodat het rietje er door heen kan. Verf/kleur hem in en je hebt mustache rietjes.

~ Mustache ring
Wat heb je nodig:

1. Fimoklei ( Kan je bij de action en marskramer kopen)
2. Zwarte nagellak of verf!
3. Een ring waar je iets op kunt plakken of een oude ring. ( Bij de knutselwinkels te koop)
4. Een plaatje van een snor.
5. Een mesje.

Print een plaatje van een mustache uit. Zet de ring alvast in de goeie maat zodat je kan zien of de mustache niet te groot is.uitprinten! Knip de mustache daarna uit. Kneed dan het fimoklei. Jij kan bepalen of het een dikke snor word of een dunne. Leg het plaatje erop en snij het klei opmaat. Doe het dan in de oven. Hoelan, dat staat op de achterkant van de verpakking. Ik denk ongeveer 20 minuten. Als het hard is, zet je de snor met een lijmpistool vast aan de ring.

~ Mustache speen

Wil jij je baby broer of zusje hip maken? Maak dan een mustache speen. Volg de zelfde uitleg als de mustache rietjes en plak de snor vast aan de speen.

~ Mustache potloot

Pak een kale potloot en een zwarte stift. Teken dan een leuk snorrtje op je potloot en je bent klaar (:

~ Mustache

Zoek als eerst een stok of een lange satéprikker. Maak dan van karton een snor (kijk bij de mustache rietjes) en plak die met plakband of sterke lijm aan de stok vast.

~ Mustache klerenhangers

Deze klerenhangers zijn ook heel leuk voor in je kamer. Je kunt ze vast wel ergens in een winkel kopen en je hebt hele leuke klerenhangers.

Welk product vind jij het leukst? Wat ga jij maken?

1 thought on “Mustache things”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.