0

Kylie Jenner lips

Waarschijnlijk ken je het wel, de lippen van Kylie Jenner. De grote overdreven lippen die ‘niet’ zijn ingespoten, maar rara hoe doet ze dat? Er zijn een aantal tips om je lippen groter te laten doen lijken!

Laatst kwam ik een paar filmpjes tegen op het internet dat meiden een glas gebruiken en hierin vacuüm gaan zuigen, om de lippen van Kylie te krijgen.
Ik raad je dit zeker af om het te doen, het is zeer schadelijk voor je lippen. Het houd ze uitvorm, er kunnen inwendige bloedingen ontstaan of ergere beschadigingen die kunnen optreden.
Net als de ice-bucket challenge word dit de Kylie Jenner lip-challenge genoemd.

Ook kylie heeft hier op gereageerd:
‘Mijn doel is niet om mensen/jonge meisjes aan te moedigen op mij te lijken of dat dit de wijze is waarop ze eruit zouden moeten zien. Ik wil mensen/jonge meiden zoals ik juist aanmoedigen om jezelf te zijn en niet bang te zijn om experimenteren met je look.’


Zoals je ziet is het niet echt een mooi resultaat geworden.. Ik wil jullie graag wat tips geven om vollere lippen te krijgen (tijdelijk) zonder injecties en voorwerpen in 2 stappen.

Stap 1

Eerst moet je voor een goede basis zorgen. Je moet je lippen wel goed verzorgen om een voller effect te krijgen. Ik zelf heb last van lostzittende velletjes op je lippen wat uitgedroogd is.
Om dit te voorkomen kun j een goede lipbalsem kopen of vasaline en dit  op je lippen te smeren.
Wat ik ook erg aanraad is het scrubben van je lippen met een speciale lipscrub! (Geen normale of body scrub, deze zijn erg grof) Ik vind de bubblegum scrub van Lush erg fijn en zijn zeker niet al te duur.
Een tip wat je ook kunt doen is het zachtjes poetsen van je lippen met een tandenborstel. Je zult merken dat het wat zachter word.Stap 2

Nadat je lippen weer fris en fruitig aanvoelen kunnen we met wat behulp van makeup verder werken.
– Je gebruikt een lichte lipliner. Als je wilt kun je een klein beetje buiten je omtrek van je lip tekenen. Doe dit niet te ver er boven/onder want dit word er niet mooier op. Daarna kleur je je lippen verder in.
– Je gebruikt dan een doorzichte lipgloss of een gloss in jouw lipkleur
– Met een highlighter dep je zachtjes met je vinger om het bovenste buiten boogje van je lippen. (Dit kun je onder ook lichtjes doen) Hierdoor laat je ze zeker groter lijken!Wat vind jij van Kylie haar lippen? Wel of niet fake?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.