Nadia van Vliet
1

Mylife: sistersday

Voor het eerst post ik nu ook af en toe wat ik aan het doen ben, met wat afbeeldingen erbij als ik bijv. op vakantie ben, even ga winkelen enz. Kijk voooral verder als je geïntresseerd bent 😉

Om de 2/3 maanden houden mijn zusje en ik een dag voor ons zelf waarbij we samen even op stap gaan, ergens uiteten of iets dergelijks. Vandaag zijn we naar Amstelveen gereisd en hebben daar even een kijkje genomen in het centrum.Na even gekeken te hebben in één van mijn favoriete winkels (Zara) hebben we een heerlijke foccia tonijn salade gegeten met een kaasstengel die we niet konden overslaan.. (In het restaurant La Pláce)

Food, La Pláce

Food, La Pláce
Nadia van Vliet
Nadat we alle winkels bezochten en het wel gezien hadden (en één t-shirt gekocht te hebben), zijn we naar een plekje gelopen in de buurt waar ik een paar foto’s kon schieten van mijn outfit

LookLook2
Look3Look4

Jas – Zara
Top – Mango
Jeans – H&M
Tas/bril – Primark
Shoes – River Island

1 thought on “Mylife: sistersday”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.