0

Welke bikini past bij jouw figuur?

Als je niet weet welke bikini je nou aanmoet op het strand of een poolparty, steeds zit te twijfelen welke nou het mooist en best zit, heb ik een paar puntjes waar je misschien rekening mee kunt houden. We beginnen met welk figuur we jouw lichaam mee kunnen vergelijken.

Er zijn 4 soorten figuren:

Appel, peer, zandloper, recht

lichaamsvormen

 

Heb jij…
– Grotere borsten
– Brede schouders
– Weinig taille
– Slanke benen
– Komt aan rond de buik en borsten

Dan ben jij het appel figuur.
Je kunt als boven top het best gaan voor een bandeau. Hierbij legt het nier zo erg de nadruk op je iets wat bredere bovenlijf vergeleken met onderen. Bij een halter top krijg je sneller het idee dat je schouders breder lijken. De top kan je combineren met een goed zittend high waisted broekje. Hierbij leg je wat nadruk op de heupen.

bikini idee bikini idee

Heb jij…

– Iets bredere heupen dan de schouders
– Smalle schouders
– Kleinere borsten
– Vollere bovenbenen, billen en dijen
– Platte buik en een slanke taille

Dan heb jij het peer figuur
Je kunt het best gaan voor een halter top, om iets meer definitie op je boezen te leggen om het meer in ‘evenwicht’ te brengen. Ook hier kan je de top kan je combineren met een goed zittend high waisted broekje.

bikini idee bikini idee bikini idee

Heb jij…

– Een duidelijke & smalle taille
– Volle borsten
– Heupen zijn in verhouding met de schouders

Dan heb jij een de zandloper figuur.
Eigenlijk kun jij in principe alle soorten bikini’s dragen. Dit is ook het meest gewilde lichaamsvorm van een vrouw. Maar de bouw van je lichaam bepaal je helaas niet zelf.

Heb jij…

– Bijna geen taille en vormen
– Smalle schouders en heupen
– Slank en atletisch gebouwd

Dan ben jij het kranten figuur.

bikini bikini idee

Een all body type bikini/swimsuit
Dan zijn er nog onepieces, badpakken die je kunt dragen. De laatste tijd zie je steeds meer badpakken verschijnen dit jaar, dit begint namelijk een trend te worden. Je hoeft niet te kijken naar of het wel bij je lichaam past, een badpak past bij alle lichaams types! Er zijn velen nieuwe ontwerpen. Je kunt denken aan bloten zijvlakken, een lage rug etc. Een nadeel aan badpakken is wel dat je niet te lang in de zon er mee moet zitten, omdat je dan wel kleurverschil krijgt in je armen/benen en buik. Maar ja, het staat je in ieder geval wel goed!

bikini idee bikini idee
Welke bikini draag jij meestal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.