56

The house of: Justin Bieber

Zou jij graag het huis van Justin Bieber willen zien? Een grot als badkamer, een tennisbaan, een super deluxe kamer.. Dat zou ik ook wel willen! Ik heb de foto’s van Justin Bieber voor je op een rijtje gezet. Het huis kost 59.500.000 dollar.

Het huis heeft:

~ 4 garages
~ Een outdoor keuken
~ Biljard ruimte
~ 2 Fitness ruimtes
~ Een wijnkelder
~ Een spa
~ Een theater
~ Een stoombad
~ Een outdoor tennisbaan
~ Een Zwembad

 

Wat vind jij van Justin’s huis?

56 thoughts on “The house of: Justin Bieber”

  1. Pffff mijn hersencellen zijn zwaar achteruit gegaan sinds het lezen van deze commentaren.

    Leren kinderen dan echt geen Nederlands meer in deze tijd? Het is gewoon niet om aan te zien.. Reactie na reactie met het meest gebroken Nederlands dat ik ooit heb gezien. De/Het-regels zijn de basis van Nederlands, je kan toch niet geloven dat mensen in spreektaal ‘de huis van Justin Bieber’ zeggen? Vreed? Walgelijk. Ik zie onze toekomst somber in als dit onze volgende generatie moet voorstellen.

    En hoe kunnen ze zo geobsedeerd raken door een crimineel als Justin Bieber? Ik begrijp het best als je zijn muziek leuk vind, maar waarom moet alles wat hij doet tot in de dood worden verdedigd? Hij heeft in een half jaar tijd (meer dan?) 5 overtredingen gemaakt, waarvan sommigen misdrijven zijn, en jullie geloven nog dat hij niets heeft gedaan? Ernstige zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.